Slider

Kursusbeskrivelse

Ugeprogram

Undervisere

Tilmelding

Kursusbeskrivelse

Få gjort virkelighed af dit bogprojekt

Går du med ambitioner om at skrive en fagbog? Velkommen til en uge, hvor du får gjort alvor af sagen.

Du kan både være på ide-niveau med dit bogprojekt eller have skrevet hele det første udkast. At skrive og udgive en bog vil give dig overblik og større legitimitet på dit felt. Kurset vil give dig redskaber til at strukturere dit stof, og du vil få skrevet. Du får styr på din hovedhistorie og lærer, hvordan du kan bruge cases, teorier og kilder i din tekst. Det er vigtigt, at du kender din målgruppe, og at du forstår, hvordan du tager din læser ved hånden. Vi har fokus på sproget. Nogle ønsker at udkomme på et etableret forlag, andre ønsker at udgive deres bøger selv. Lige meget hvilken model du vælger, skaber en bog basis for salg, synlighed og foredragsvirksomhed. Du lærer, hvordan du kommer igennem til et forlag, hvordan du selv udgiver, og hvordan du kommer i medierne med din bog.

At skrive en bog er et stort arbejde, men ikke uoverkommeligt, hvis du deler processen op. Det er en fordybelsesproces, der vil skabe glæde hos dig længe. Alle bærer vi på stor livserfaring og er potentielle forfattere – du kan være fysioterapeut, pædagog, fritidshistoriker, idrætslærer, mælkebøttebarn, læge, stressoverlever, terapeut og meget andet. Måske er det en lettilgængelig HOW TO DO-bog du vil skrive, en gængs fagbog eller en mere akademiskfunderet bog. Det kan også være en essaysamling eller en kort e-bog – uanset hvad, vil du komme videre. I løbet af ugen får du individuel sparring på din ide og dit manuskript.  

Rammen for din skriveuge er et højskoleophold, hvor du vil møde andre mennesker – og kommende læsere af din bog. Du vil opleve den gode stemning og den flotte vestjyske natur. Vi starter dagene med morgensamling og slutter med fælles oplevelser som foredrag og Vesterhavstur. Hver dag vil vi nyde højskolens økologiske ”guld køkken.” 

Velkommen til en målrettet skriveuge på Vestjyllands Højskole!
Marie Østergaard Knudsen, forfatter, skrivecoach og underviser. Forfatter til både fag- og skønlitterære bøger – herunder ”Fortæl dit liv. Sådan skriver du dine erindringer” på Gyldendal.
Kristian Skov, højskolelærer og kursusleder

”Skriv en fagbog” er samtidig med ”Ikonmaleri”, "Yoga" og ”Vestjylland på kryds og tværs.”

Tilmelding

 

Download folder:

Pris pr. person:

Hjemmeboende / sovesal / telt 3800,-
Dobbeltværelse 4300,-
Dobbeltværelse med bad 4800,-
Eneværelse 4800,-
Eneværelse med bad 5300,-
   
Tillæg ved allergimad + 50,-
Evt. afbudsforsikring 250,-

.

  •  Linned og 2 håndklæder er inklusiv.
  • 1. rate + evt. afbudsforsikring skal betales 3 uger fra du har modtaget bekræftelsen.
    Restbeløbet (2. rate) skal betales 4 uger før kursusstart.
  • Læs mere om Afbudsforsikring
Essential SSL