Slider

Kursusbeskrivelse

Ugeprogram

Undervisere

Fotos

Tilmelding

Kursusbeskrivelse

Skydetræning, på jagt og charcuteri

Som jægere skal vi udfordres hele livet! På “Jagt” bliver du udfordret på dine færdigheder som skytte og i tilberedningen af vildtet. Du kommer på jagt i den vestjyske natur og får nogle gode timer med debat, oplæg, røverhistorier, ægte jægerhygge blandet med højskolelivet.

Uanset hvilket våben du vælger på din jagt, hænger gode færdigheder som jæger sammen med gode færdigheder som skytte. Vi udfordres på at blive en bedre skytte på Danmarks største skyttecenter i Ulfborg med både lange skud på feltskydebanen og til bevægelige mål. Også lerduekasteren udfordrer os fra jagtpram.

Også skal vi selvfølgelig på jagt! Vi fokuserer på de jagtformer, som vi har en særlig lokal tradition for i Vestjylland, som gæs og ænder, men også bekkasiner. Derudover er vi så heldige at få mulighed for riffeljagt på hinder og kalve. Som et naturligt led holder vi specifikt introduktioner og oplæg til de jagtformer, vi prøver kræfter med.

Det er et centralt princip for os, at vi udnytter det, vi nedlægger. Vi ser på forskellige måder at tilberede, hænge og brække vildt på, så også personer, der ikke elsker vildtsmagen, kan være med.

Hvis vejret tillader det, afvikler vi så meget som muligt af undervisningen under åben himmel. Vi hører om jagt i udlandet, gåsejagt, røverhistorier og meget mere. Den gode stemning er central, og det er vigtigt for os, at jægerhyggen er i højsædet.

Jagtkurset er en god fortsættelse for dig, der lige har fået dit jagttegn, dig der overvejer at få ét, eller dig, der er erfaren og vil være en bedre jæger. Alle kan være med.

Har du jagthund er den selvfølgelig velkommen.

Vel mødt på Vestjyllands Højskole. Vi glæder os helt vildt!
David CP, jæger og naturiværksætter hos Aktiv Natur og Always Hunting
Kristoffer Brun Gram, højskolelærer, jæger og podcaster på ”Jægerradio”

Tilmelding

 

Download folder:

Pris pr. person:

Hjemmeboende / sovesal / telt 3500,-
Dobbeltværelse 4000,-
Dobbeltværelse med bad 4500,-
Eneværelse 4500,-
Eneværelse med bad 5000,-
   
Tillæg ved allergimad + 50,-
Evt. afbudsforsikring 250,-

.

  •  Linned og 2 håndklæder er inklusiv.
  • 1. rate + evt. afbudsforsikring skal betales 3 uger fra du har modtaget bekræftelsen.
    Restbeløbet (2. rate) skal betales 4 uger før kursusstart.
  • Læs mere om Afbudsforsikring
Essential SSL