Slider

Kursusbeskrivelse

Ugeprogram

Undervisere

Tilmelding

Kursusbeskrivelse

Skriv erindringer, der bliver læst!

Går du med et ønske om at få skrevet om dit liv? Velkommen til en uge, hvor du får det gjort!

Det har stor betydning at skrive sine erindringer. Det skaber glæde hos børn, børnebørn og i vore omgivelser. Men det skaber også stor værdi hos os selv. Dét at skrive om sit liv rækker både bagud i tiden og peger fremad mod det liv, der skal leves. En anden gevinst ved at skrive sine erindringer er, at man er med til at sikre, at fortiden ikke går tabt.

Formålet med kurset er at skrive gode erindringshistorier, der bliver læst. Det afgørende er at finde de gode historier fra livet. Gode historier er dem, hvor der er noget på spil, og hvor holdninger og livsændringer kommer til syne.

Du lærer at finde en vinkel i dine erindringshistorier og lærer at holde den hele vejen igennem teksten. Du bliver skarpere på dit eget sprog gennem øvelser og eksempler. Sproget skal fange og fastholde læseren – dét lærer du. Vi taler om billedsprog, scener, associationsfælder og sætningsopbygning. Vi taler også om redigering, tryk og kontakt til forlag.

Flere etablerede forfattere har i disse år stor succes med autofiktion – de skriver skønlitteratur på baggrund af deres liv. Måske har du også lyst til at skrive skønlitterært om oplevelser i dit liv? Kurset viser, hvordan du kan gribe den proces an.

I løbet af kurset får alle deltagerne skrevet mindst fire tekster. Alle deltagere får i løbet af kurset feedback af Marie Østergaard Knudsen på mindst to af deres tekster. Feedback er meget afgørende for at skabe læsevenlige tekster og vigtigt for den enkelte deltager, så hun bliver bedre og skarpere på sin vinkel og sit sprog. 

Vestjyllands Højskole danner rammen. Her møder du andre mennesker. Du oplever den gode højskolestemning og den flotte vestjyske natur. Vi starter dagen med morgensamling og slutter med fællesoplevelser som foredrag og Vesterhavstur.

Velkommen til en fordybende skriverejse på Vestjyllands Højskole!
Marie Østergaard Knudsen, forfatter og underviser. www.skrivditliv.nu
Rebecca Kaagh Nordbo, højskolelærer og kursusleder

Kurset er samtidig med “Vandringer i Vestjylland” og “Ikonmaleri”.

Tilmelding

Download folder:

Pris pr. person:

Hjemmeboende / sovesal / telt 3800,-
Dobbeltværelse 4300,-
Dobbeltværelse med bad 4800,-
Eneværelse 4800,-
Eneværelse med bad 5300,-
   
Tillæg ved allergimad + 50,-
Evt. afbudsforsikring 250,-

.

  •  Linned og 2 håndklæder er inklusiv.
  • 1. rate + evt. afbudsforsikring skal betales 3 uger fra du har modtaget bekræftelsen.
    Restbeløbet (2. rate) skal betales 4 uger før kursusstart.
  • Læs mere om Afbudsforsikring
Essential SSL