Slider

Kursusbeskrivelse

Ugeprogram

Undervisere

Tilmelding

Kursusbeskrivelse

Teknik, bodywork og improvisation

På kurset Dans arbejder vi med forskellige tilgange til og aspekter af den moderne og kontemporære dans. Sammen vil vi skabe rum for undersøgelsen af egne bevægelser, samt øger bevidstheden og forståelsen for egen krop i relation til andre.

I løbet af ugen vil vi beskæftige os med teknikker indenfor den moderne dans såsom releaseteknik, gulvarbejde, partnerarbejde, somatiske praksisser og bodywork, samt anatomiske tilgange til kroppen og improvisation. Derudover dykker vi ned i forskellige indgange til koreografi og projekter der tager deres udgangspunkt i koreografiske relationer. Med konkrete opgaver og tydelige redskaber udforsker vi vores individuelle bevægelser, samtidig med at vi i fællesskab arbejder med satte bevægelsessekvenser og koreografiske projekter. Og så skal vi selvfølgelig lege, svede og lytte til god musik.

Vi kommer primært til at arbejde i det Runde Hus, men vi skal også ud i den vestjyske natur. Vi skal bl.a. på opdagelse i Forundringens Have og på tur til Vesterhavet, hvor vi vil arbejde med den sansende krop og stedsspecifikke opgaver.

Derudover ligger ’Dans’ på samme tid som kurset ’Flamenco’, så for dem der har lyst, er det muligt at afslutte eftermiddagen med et indblik i den spanske folkedans.

Det bliver en højskoleuge fyldt med dans, forestillinger, foredrag og sang under fælles temaet “lidenskab” - og lækker mad fra højskolens økologiske guld-køkken.

Alle erfaringer er velkommen.

Kontakt skolen for særligt tilbud til gamle elever.

Vel mødt på Vestjyllands Højskole!
Josefine Ibsen og Nanna Stigsdatter, dansere
Else Mathiassen, fortæller, danser og kursusleder

Kurset er samtidig med “Flamenco”, “Pilgrimsvandring”, “Byg i træ”, “Pileflet”

Tilmelding

Download folder:

Pris pr. person:

Hjemmeboende / sovesal / telt 3900,-
Dobbeltværelse 4400,-
Dobbeltværelse med bad 4900,-
Eneværelse 4900,-
Eneværelse med bad 5400,-
   
Tillæg ved allergimad + 50,-
Evt. afbudsforsikring 250,-

.

  •  Linned og 2 håndklæder er inklusiv.
  • 1. rate + evt. afbudsforsikring skal betales 3 uger fra du har modtaget bekræftelsen.
    Restbeløbet (2. rate) skal betales 4 uger før kursusstart.
  • Læs mere om Afbudsforsikring
Essential SSL