Yoga
Forundringens Have - brug alle sanser
Sæt drømmene fri

YOGA - yogakursus på højskole

19. - 25. august 2017

(VENTELISTE)

Kursusbeskrivelse:

Sanser, nærvær og krop - et yogakursus på højskole, hvor værdierne mærkes i praksis.
Den sansende og nærværende krop er i centrum på dette yogakursus. Gennem den legende, udfordrende, levende og nærende yoga vækker vi kroppen og sanserne til live.

I bliver ført gennem bevægelserne og hjulpet til et blødt og naturligt åndedræt. For at mærke musklerne og kroppens grænser nærmer vi os yogaens stræk fra forskellige vinkler: Partner øvelser, arbejde med let vægt og modstand. Gennemstrømning i kroppen er i fokus, derfor vil vi smidiggøre og smøre alle kroppens led som forberedelse til yoga øvelserne. Alt sammen er med til at øge fokus på kropsbevidsthed, styrke, smidighed og flow i kroppen og hjælper dig til at finde tilbage til en sund og levende kropsholdning og en naturlig måde at bevæge dig på. Spændinger vil blive løsnet op, og du får lettere ved at mærke den dybe glæde ved at være lige præcis den, du er. Et yogakursus med fokus på personlig udvikling i et højskolefællesskab.

Yogakurset holder til i vores smukke runde træhus i højskolens frodige have. Hver dag vil vi få dejlig økologisk mad og højskolens levende fællesskab med sang og foredrag, tur til Vesterhavet – og måske en tur i bølgerne...

Er du begynder vil du få lagt et godt og sikkert fundament for din yoga, mens de mere erfarne kan få forfinet og fordybet deres yoga praksis.

Vel mødt på Vestjyllands Højskole!
Maria Rose Dybvad, afspændingspædagog, danser og yogalærer
Jens Bredholt, maler og højskolelærer
Andreas Heuck Steinicke, højskolelærer, teatermenneske og kursusleder

(VENTELISTE)

Yogakurset er samtidig med På Cykel og Tegning & maleri

Download folder

Pris pr. person

Dobbeltværelse u. bad/toilet 4200,-
Dobbeltværelse m. bad/toilet 4700,-
Eneværelse u. bad/toilet 4700,-
Eneværelse m. bad/toilet 5200,-
Sovesal / Telt 3700,-
Hjemmeboende 3700,-
   
Tillæg ved allergimad - pr. allergi  100,-
Evt afbudsforsikring  250,-
  • Linned og 2 håndklæder er inklusiv.
  • 1. rate (1000 kr) + evt. afbudsforsikring skal betales 3 uger fra du har modtaget bekræftelsen. Restbeløbet (2. rate) skal betales 4 uger før kursusstart.
  • Læs mere om Afbudsforsikring

 

Gatronomisk "guld" oplevelse

Faglig forkælelse