TEGNING & MALERI

25. august - 7. september 2018

Kursusbeskrivelse:

PENSEL, KRIDT, TUSCH, AKVAREL, AKRYL

Vi koncentrerer os om skitsen i en mangfoldig maler tradition - med et særligt blik på udviklingen fra den første skitse til det endelige maleri. Forskellige stilarter og udtryk gør det muligt at undersøge meget forskellige løsninger på de samme motiver. Vi undersøger brugen af pensel, kridt, tusch, akvarel, akryl og æggetempera på papir, lærred og træplader, og arbejder på den måde os frem til vore egne malerier.

Arbejdsturene går blandt andet til Stadil Fjord og Kirke, Krylen ved Vesterhavet og fjordsiden af Hvide Sande med skibsværfter og joller.

De mere improviserede ture kan gå til Hindø, Dejbjerg Hede, en kostald eller en hønsegård…

Kreativiteten udfolder sig gennem individuelt billedkunst arbejde, fælles oplæg og gennemgang af billeder. Højskolens værksteder er åbne døgnet rundt. Det giver mulighed for eksperimenter, kunstneriske diskussioner og hyggelige stunder.

Ved siden af arbejdet med billedkunsten er vi en del af højskolens liv med morgensamlinger, foredrag og højskolens højt præmierede økologiske køkken.

Tag gerne digitalkameraet med, det er et godt supplement til skitseblokken og godt til at afgrænse motivet. Kurset er for alle – uanset niveau.

Vel mødt på Vestjyllands Højskole!
Gunner K. Hansen, billedkunstner og højskolelærer
Jens Bredholt, billedkunstner og højskolelærer
Else Mathiassen, højskoleforstander

“Tegning & Maleri” er samtidig med “Akvarel & Tegning”, “Keramik”, “Gourmet fra bunden”, “Jazz” og “Herregårde i Vestjylland”

Download folder

Pris pr. person

Dobbeltværelse u. bad/toilet 6800,-
Dobbeltværelse m. bad/toilet 7300,-
Eneværelse u. bad/toilet 7300,-
Eneværelse m. bad/toilet 7800,-
Sovesal / Telt 6300,-
Hjemmeboende 6300,-
   
Tillæg ved allergimad - pr. allergi  100,-
Evt afbudsforsikring  250,-
  • BEMÆRK: Kurset er 2 uger
  • Linned og 2 håndklæder er inklusiv.
  • 1. rate (1000 kr) + evt. afbudsforsikring skal betales 3 uger fra du har modtaget bekræftelsen. Restbeløbet (2. rate) skal betales 4 uger før kursusstart.
  • Læs mere om Afbudsforsikring

 

Gatronomisk "guld" oplevelse

Faglig forkælelse