SYNG AF HJERTENS LYST - få sangteknik og lær at synge:

27. juli - 3. august 2018

Kursusbeskrivelse:

SLIP DIN INDRE SANGER LØS

Synger du i kor og har du lyst til at udforske din stemme lidt mere? Måske også prøve den af i en ny sammenhæng? Så er dette kursus lige noget for dig. Man bliver glad af at synge, det er godt at trække vejret ordentligt, blodtrykket falder – ja, der er ingen ende på, hvor godt det er at synge.

Med sangerens kropstræning, stemmeteori og praktiske øvelser når vi hele vejen rundt om stemmen. I vores fælles kor synger vi forskellige genrer og flerstemmige rytmiske satser og slutter ugen af med optræden for højskolens andre kursister. I workshops arbejder vi med forskellige emner, der alle handler om at bruge stemmen: improvisation og circle-songs, masterclass med solosang, klangøvelser eller rytmisk træning med lyd på.Der er mange muligheder!

Vi har også dagligt en blok med rytmisk kor sammen med kursisterne fra “Sangerens stemme”. Du får prøvet alle mulighederne af og du får mulighed for at slippe din indre sanger løs.

Sammen med de øvrige kurser på højskolen deltager vi i højskolelivet med morgensamling, foredrag, caféaften, havtur og sidst men ikke mindst de fantastiske måltider med højskolens lækre økologiske mad. Du kan godt begynde at glæde dig!

Kurset er for dig, som kan lide at synge - alle kan være med!

Vel mødt på Vestjyllands Højskole!
Sofie Karoline, sanger og komponist
Asger Høyer, organist og korleder
Kristian Skov, højskolelærer og kursusleder

“Syng af hjertens lyst” er samtidig med “Dans for “, “Sangerens stemme” og “Kraftværk”

Download folder

Pris pr. person

Dobbeltværelse u. bad/toilet 4500,-
Dobbeltværelse m. bad/toilet 5000,-
Eneværelse u. bad/toilet 5000,-
Eneværelse m. bad/toilet 5500,-
Sovesal / Telt 4000,-
Hjemmeboende 4000,-
   
Tillæg ved allergimad - pr. allergi  100,-
Evt afbudsforsikring  250,-
  • Linned og 2 håndklæder er inklusiv.
  • 1. rate (1000 kr) + evt. afbudsforsikring skal betales 3 uger fra du har modtaget bekræftelsen. Restbeløbet (2. rate) skal betales 4 uger før kursusstart.
  • Læs mere om Afbudsforsikring

 

Gatronomisk "guld" oplevelse

Faglig forkælelse