SENSOMMERDAGE

18. - 24. august 2018

Kursusbeskrivelse:

HØR OM, MÆRK OG SMAG VESTJYLLAND

Høj himmel og sensommerdage ved Ringkøbing Fjord. Fem dage med korte vandreture - 2 til 4 km - i den vestjyske natur samt kulturfortællinger.

Vestjylland er under forvandling. Vi hører om den vestjyske natur. Vi mærker det til tider vejrbidte, men storslåede vestjyske landskab. Gennem foredrag, fortællinger, besøg og vandreture får vi et indblik i livsvilkårene for de vestjyske jægere, bønder, fiskere og handelsmænd gennem tiden.

Undervejs smager vi på Vestjylland: Vilde planter, spiselige svampe og urter fra skoven og ”Forundringens Have”; lidt kød fra hedens, skovens og den økologiske marks dyr; lidt fisk fra fjorden. Vi ser og hører om, hvordan dyr og mennesker sammen passer og plejer den vestjyske natur.

Dagene indrammes af fællesarrangementer med højskolen øvrige kursister. Vi begynder med morgenmad, evt. madpakke-smøring og fælles morgensamling og sang, hvorefter vi er klar til foredrag eller at tage på dagens tur. Hjemkomst sidst på eftermiddagen inden højskolens økologiske “guld” præmierede køkken forkæler os med en lækker aftensmad kl. 18.00. Hver aften er der inspirerende fællesarrangementer, aftenkaffe og sang.

Vejret i august kan være både til sol, blæst og regn. Vi håber på det bedste, men ta' alligevel godt fodtøj og regntøj med.

Poul Hillerup, agronom og højskolelærer
Andreas Heuck Steinicke, teatermenneske og højskolelærer

“Sensommerdage” er samtidigt med ”På cykel” og ”Slip drømmene fri”

 

Download folder

Pris pr. person

Dobbeltværelse u. bad/toilet 4700,-
Dobbeltværelse m. bad/toilet 5200,-
Eneværelse u. bad/toilet 5200,-
Eneværelse m. bad/toilet 5700,-
Sovesal / Telt 4200,-
Hjemmeboende 4200,-
   
Tillæg ved allergimad - pr. allergi  100,-
Evt afbudsforsikring  250,-
  • Linned og 2 håndklæder er inklusiv.
  • 1. rate (1000 kr) + evt. afbudsforsikring skal betales 3 uger fra du har modtaget bekræftelsen. Restbeløbet (2. rate) skal betales 4 uger før kursusstart.
  • Læs mere om Afbudsforsikring

 

Gatronomisk "guld" oplevelse

Faglig forkælelse