Yoga
Forundringens Have - brug alle sanser
Sæt drømmene fri

Sæt drømmene fri:

15. - 21. juli 2017

Kursusbeskrivelse:

Har du noget, du drømmer om og længes efter? Føler du, at der er mere i livet til dig? Har du lyst til at leve mere spontant og finde magien og glæden frem?

Så velkommen til!
På dette kursus i personlig udvikling vil du i overført betydning få en kuffert fyldt med redskaber til ”drømmerealisering” – til glæde for dig selv og fællesskabet.

Ingen drømme er for små – eller for store. Måske drømmer du om mere energi og glæde. Måske drømmer du om nye projekter. Måske drømmer du bare om, at der skal ske noget nyt, og du vil gerne inspireres …

Du vil få inspiration til at bryde mentale og fysiske vaner, opbygge dit eget positive fokus, skabe dit eget kompas og finde mere ind til, hvad der giver dig lykke og en følelse af livsformål og mening. Du vil også få viden om positiv psykologi og adfærdsforskning.

Undervisningen er dynamisk, afvekslende og procesorienteret og vil rumme inspirationsoplæg, bevægelse & dans, kreative indslag, visualisering & fordybelse, coachende spørgsmål samt overraskelser og skøre påfund.

Derudover er vi en del af højskolens liv med parallelkurserne. Med morgensamlinger, aftenforedrag, fælles ture til det store hav, og festlige måltider samlet omkring højskolens guldbelønnede økologiske køkken.

Vel mødt på Vestjyllands Højskole!
Gitte Jørgensen, journalist, forfatter, coach og underviser.
Aktuel med bogen “Når sjælen kalder”. www.gittejoergensen.dk
Justine de Valicourt og Andreas Heuck Steinicke, højskolelærer

Sæt drømmene fri er samtidig med Dans så du sveder, Konditori, Japansk sværfægtning og Foto

Download folder

Pris pr. person

Dobbeltværelse u. bad/toilet 4500,-
Dobbeltværelse m. bad/toilet 5000,-
Eneværelse u. bad/toilet 5000,-
Eneværelse m. bad/toilet 5500,-
Sovesal / Telt 4000,-
Hjemmeboende 4000,-
   
Tillæg ved allergimad - pr. allergi  100,-
Evt afbudsforsikring  250,-
  • Linned og 2 håndklæder er inklusiv.
  • 1. rate (1000 kr) + evt. afbudsforsikring skal betales 3 uger fra du har modtaget bekræftelsen. Restbeløbet (2. rate) skal betales 4 uger før kursusstart.
  • Læs mere om Afbudsforsikring

 

Gatronomisk "guld" oplevelse

Faglig forkælelse