PILEFLET:

4. - 10. august 2018

Kursusbeskrivelse:

Bemærk: Der er venteliste til kurset!

KURVE OG SKULPTURER

Et fordybelses kursus i kunsthåndværket “pileflet” og højskolelivet! Kurset vil tage afsæt i rammeværkskurven og skulpturel kaosflet. Disse to områder kan enten kombineres eller du kan koncentrere dig om det ene emne efter eget valg.

Teknikkerne giver mulighed for at formgive smukke rammeværkskurve eller skabe skønne skulpturelle former. Vi bruger dagene til fordybelse og lærer blandt andet at mestre den svære kunst at lave ringe i pil, eksperimentere med forskellige flettede strukturer i pil, bark og siv. Vi arbejder bevidst med formgivning, så vi kan skabe personlige kurve eller skulpturer.

Det kreative malerværksted på højskolen, som ligger lige ud til Forundringens Have, danner rammen. Her er der åbent døgnet rundt, og her har vi tid til at fordybe os i materialerne og i deres muligheder, så du bliver fortrolig med håndtering af pilen og kan skabe flot kunsthåndværk. Der vil være materialer, værktøj og som du kan bruge, men du er selvfølgelig også meget velkommen til at medbringe dit eget værktøj.
Du skal regne med en materialeudgift mellem 450 og 600 kr.

Udover fordybelsen i pilefletningens kunst nyder vi også højskolelivet ved hav og fjord og med lækker økologisk mad. Vi begynder morgenen med sang og samling og i løbet af dagen eller aftenen, er der perspektiverende foredrag og fremførelser. Årets tema er den kraft vi henter fra vores folkekultur, om det er fra det hede Andalusien, Afrika eller det kolde Nord! Pileflet er for alle uanset niveau.

Vel mødt på Vestjyllands Højskole!
Anne Mette Hjørnholm, håndarbejdslærer og pilefletter.
Jens Bredholt, maler og højskolelærer
Else Mathiassen, fortæller, performer og forstander

“Pileflet” er samtidig med “Foto”, “Livets dans” og “Flamenco”

Download folder

Pris pr. person

Dobbeltværelse u. bad/toilet 4300,-
Dobbeltværelse m. bad/toilet 4800,-
Eneværelse u. bad/toilet 4800,-
Eneværelse m. bad/toilet 5300,-
Sovesal / Telt 3800,-
Hjemmeboende 3800,-
   
Tillæg ved allergimad - pr. allergi  100,-
Evt afbudsforsikring  250,-
  • Linned og 2 håndklæder er inklusiv.
  • 1. rate (1000 kr) + evt. afbudsforsikring skal betales 3 uger fra du har modtaget bekræftelsen. Restbeløbet (2. rate) skal betales 4 uger før kursusstart.
  • Læs mere om Afbudsforsikring

 

Gatronomisk "guld" oplevelse

Faglig forkælelse