På cykel:

19. - 25. august 2017

Kursusbeskrivelse:

Dejlige cykeloplevelser i det storslåede vestjyske landskab krydret med historie, kultur og skønne smagsoplevelser, når højskolens grønne kokke bringer frokosten ud. Her er højt til himlen, storslået udsigt til klitterne og Vesterhavet, bakkeøer og skønne ådale, blomstrende lyngheder og klitheder, istidsrand, morænebakker og fjorden.

Undervejs vil vi beskæftige os med den historie, der knytter sig til egnen; det midt- og vestjyske. Høre om formningen af landskabet, fra istiden til det menneskeskabte, kultur- og naturlandskab.

Cykelturene vil i tre dage være i lokalområdet omkring Ringkøbing Fjord. De to resterende dage vil føre os mod nord til Lemvig og Bovbjerg Fyr samt mod syd til Vejers Strand og Oksbøl. Turene vil som udgangspunkt være mellem 30 og 55 km dagligt, og er tilrettelagt således, at almindelige cykelbrugere kan deltage – vi skal ikke sætte hastighedsrekorder.

Da vi gerne vil se mere end vores cykelafstand fra højskolen kan bringe os til, transporterer vi os selv og cyklerne med bus, når det er nødvendigt. Højskolens økologiske køkken bringer hver dag en storslået buffet ud, som vi indtager under den åbne himmel.

Det anbefales at medbringe egen cykel, som skal have gear og rimelig brede dæk, da vi cykler en del på stier og grusveje. Hvis det ikke er muligt for dig at medbringe egen cykel, kan du kontakte Henning Jørgensens cykler i Herning på tlf. 9726 7255, hvor du kan leje en god cykel med gear. De lejede cykler bliver leveret til højskolen.

Vel mødt på Vestjyllands Højskole!
Tage Jepsen, projektleder og tidl. efterskoleforstander
Jens Bredholt & Andreas Heuck Steinicke, højskolelærere

På cykel er samtidig med Tegning & Maleri og Yoga

Download folder

Pris pr. person

Dobbeltværelse u. bad/toilet 4800,-
Dobbeltværelse m. bad/toilet 5300,-
Eneværelse u. bad/toilet 5300,-
Eneværelse m. bad/toilet 5800,-
Sovesal / Telt 4300,-
Hjemmeboende 4300,-
   
Tillæg ved allergimad - pr. allergi  100,-
Evt afbudsforsikring  250,-
  • Linned og 2 håndklæder er inklusiv.
  • 1. rate (1000 kr) + evt. afbudsforsikring skal betales 3 uger fra du har modtaget bekræftelsen. Restbeløbet (2. rate) skal betales 4 uger før kursusstart.
  • Læs mere om Afbudsforsikring

 

Gatronomisk "guld" oplevelse

Faglig forkælelse