Læs og Skriv - forfatterkursus
Levende fortællinger

LÆS & SKRIV - bliv en bedre forfatter på forfatterkursus

29. juli - 4. august 2017

Kursusbeskrivelse:

Måske vil nogen gerne skrive en bog, erindringer eller fortællinger? Andre vil gerne blive bedre til at formulere sig, nogle har journalistiske intentioner?

På dette forfatterkursus vil deltagerne komme fra forskellige steder - både i deres liv og deres skrift. Det er en styrke for forfatterkurset. Fællesnævneren er at alle ønsker at blive en bedre forfatter.

Hver dag har et tema: Inspiration, erindring, eller hvordan kommer du i gang med at producere tekst. Det kan også være musikalitet og rytme i sproget, karakteropbygning, billeddannelse, jeg-fortællere, stemmer i teksten. Med temaerne for øje læser vi romaner, noveller, sangtekster eller digte. Du kastes rundt i vidt forskellige litterære retninger. På den måde får du en fornemmelse af, hvor mange muligheder, der er i skriften - og hvor du selv ønsker at opholde sig i litteraturen og hvordan du vil skrive som forfatter.

Herefter er der kortere skriveøvelser i relation til emnet. Vi læser vores øvelser op for hinanden og taler om, hvordan teksterne fungerer, hvad der kunne gøre dem bedre? Hvordan du kan blive en bedre forfatter.

Der forventes naturligvis ingen færdige tekster, da tiden ikke er til det på dette forfatterkursus på en uge.

Udover arbejdet i skrive værkstedet er vi en del af højskolens traditionelle liv. Med morgensamlinger, aftenforedrag, ture til havet, og højskolens højt berømmende økologiske køkken.

Forfatterkurset henvender sig til alle, der er interesseret i skriften og litteraturen og som ønsker at blive en bedre forfatter.

Vel mødt på Vestjyllands Højskole!
Stine Pilgaard, forfatter og underviser
Kristian Skov og Michael Kirkegaard, højskolelærere

Læs & Skriv er samtidig med Dans for 2, Sangerens stemme, Kraftværket og Dans løs

Download folder

Pris pr. person

Dobbeltværelse u. bad/toilet 4150,-
Dobbeltværelse m. bad/toilet 4650,-
Eneværelse u. bad/toilet 4650,-
Eneværelse m. bad/toilet 5150,-
Sovesal / Telt 3650,-
Hjemmeboende 3650,-
   
Tillæg ved allergimad - pr. allergi  100,-
Evt afbudsforsikring  250,-
  • Linned og 2 håndklæder er inklusiv.
  • 1. rate (1000 kr) + evt. afbudsforsikring skal betales 3 uger fra du har modtaget bekræftelsen. Restbeløbet (2. rate) skal betales 4 uger før kursusstart.
  • Læs mere om Afbudsforsikring

 

Gatronomisk "guld" oplevelse

Faglig forkælelse