Højskoleliv i haven
Foredrag
Solnedgang ved Vesterhavet
Højskoleliv

Kraftværket: Et kursus, hvor gamle elever kan mødes

29. juli - 4. august 2017

(KURSET ER AFLYST)

Kursusbeskrivelse:

KRAFTVÆRKET er en intens højskoleuge med kreativitet og fælles oplevelser. En uge, hvor du kan opleve eller genopleve nogle af de fag, som præger højskolen på de lange kurser – blot med den forskel, at nu skinner solen og der er højt til den blå himmel.

KRAFTVÆRKET er en sommeruge, hvor højskolens elevbestyrelse i samarbejde med tidligere elever og venner af skolen, står for undervisningen og en del af Højskolens fællesarrangementer. Et indkog af de mange kreative kurser og aktiviteter du før har oplevet på højskolen – eller har hørt om fra dine venner.

Workshops:

Kunsthåndværk

Underviser Anna Thordal

Vi skal arbejde med skulpturer og dykke ned i form og formgivning – Materialer og materialets modstand. Forløbet kommer til at bestå af små øvelser og oplæg, der vil være forskellige fra gang til gang (til inspiration og refleksion), kombineret med et større projekt, som vi vil arbejde med alle 4 undervisningsgange og til slut udstille. Vi håber på den måde, at der vil komme en go' dynamik med inspiration, fordybelse og ikke mindst leg med materialer!

Musik

Underviser Steve Kelly

Vi skal skrive vores egne sange; tage udgangspunkt i, hvad der rører sig i os lige nu og sætte musik til hinandens idéer. Steve har både erfaring som højskoleelev og –lærer på Vestjyllands Højskole og som dirigent af et 13-personers band. Han formår med sin musikalske kreativitet og teknik at få pustet den spæde musikalske idé op til den rene ørehænger.

Højskoletapas

Et indkog, et tilbageblik og en indføring i de mange kreative aktiviteter vi har lært på eller udenfor højskolen. Deltagerne inviteres i bedste skillsharing tradition til at byde ind med en daglig workshop (2 timer i alt), der skal give en smagsprøve på et bestemt håndværk, en oplevelse eller andet. Det kan fx. være folkedans, yoga, massage eller konstruktion.

Afholderne af disse små workshops vil som tak få Kraftværkkurset til en særlig lav pris. Rammerne er brede, og vi opfordrer alle til at kontakte elevforeningen mhp. at afholde en daglig workshop.

TBA

Vi søger netop nu en sidste workshopholder til at afholde en længerevarende workshop på 4x2 timer. Kan du danse, synge, bæredygtiggøre eller andet, så kontakt Elevforeningen og hør om muligheden for at tjene en skilling og få et gratis højskolekursus.

Det andet

KRAFTVÆRKET er også morgensamlinger ved skolens lærere, dansecafé med live koncert, vesterhavstur, foredrag, bål, hygge, lækker økologisk mad og masser af dejlige mennesker. Sammen hylder vi den magi, der opstår, når vi sætter skaberkraften fri.

KRAFTVÆRKETs lave pris er baseret på overnatning i sovesal, telt og shelters. Til en lille merpris er der mulighed for overnatning på selve højskolen i tilgængelige værelser.

(KURSET ER AFLYST)

Vel mødt på Vestjyllands Højskole!
Elevforeningens bestyrelse
Stine Pilgaard, forfatter
Marie-Louise Maegaard, danser
Kristian Skov, sanger, musiker og højskolelærer
Michael Kirkegaard, viceforstander og højskolelærer og kursusleder

KRAFTVÆRKET er samtidig med Dans for 2, Sangerens stemme, Dans løs og Læs & Skriv

Pris pr. person

Telt / Shelters 1200,-
Sovesal 1200,-
Overnatning på højskolen i tilgængelige værelser + 250,-
   
Tillæg ved allergimad - pr. allergi  100,-
Evt afbudsforsikring  250,-
  • Håndklæder og Sovepose til telt / shelters skal medbringes.
  • 1. rate (1000 kr) + evt. afbudsforsikring skal betales 3 uger fra du har modtaget bekræftelsen. Restbeløbet (2. rate) skal betales 4 uger før kursusstart.
  • Læs mere om Afbudsforsikring

 

Download folder

Gatronomisk "guld" oplevelse

Faglig forkælelse