KRAFTVÆRK

28. juli - 3. august 2018

Kursusbeskrivelse:

(GEN)OPLEV HØJSKOLEMAGIEN

En intens højskoleuge med kreativitet og fælles oplevelser. En uge hvor du kan opleve eller genopleve nogle af de fag, som præger højskolen på de lange kurser – blot med den forskel, at nu skinner solen og der er højt til den blå himmel.

Kraftværket er for dig, der har været ude i verden, og brugt de færdigheder, den viden, den erfaring som dit højskoleophold tidligere har givet dig. Nu kommer du tilbage og sammen med andre tidligere elever sætter du endnu engang kraft til både den individuelle og den kollektive vækst.

Kraftværket er en sommeruge, hvor højskolens elevbestyrelse i samarbejde med nogle af højskolens lærere og tidligere elever står for undervisningen i forskellige workshops og en del af højskolens fællesarrangementer. Kraftværket er alt det, du kender fra højskoletiden: Morgensamlinger, dansecafé med live koncert, vesterhavstur, bål og hygge, foredrag, samtalesalon, lækker økologisk mad og masser af dejlige mennesker. Sammen hylder vi den magi, der opstår, når vi sætter skaberkraften fri.

Kraftværkets lave pris er baseret på overnatning i sovesal, telt og shelters. Til en lille merpris er der mulighed for overnatning på selve højskolen i tilgængelige værelser.

Læs mere omkring Workshops og ugeprogrammet.

Vel mødt på Vestjyllands Højskole!
Elevforeningens bestyrelse
Andreas Heuck Steinicke, teaterlærer, Kristian Skov, musik- og sanglærer,
Rebecca Kaagh Nordbo, økologilærer, Michael Kirkegaard, danselærer og viceforstander,
og mange flere...

“Kraftværk” er samtidig med “Dans for 2”, “Sangerens stemme” og “Syng af hjertens lyst”

Download folder

Pris pr. person

Telt / Shelters 2000,-
Sovesal 2000,-
Overnatning på højskolen i tilgængelige værelser + 250,-
   
Tillæg ved allergimad - pr. allergi  100,-
Evt afbudsforsikring  250,-
  • Håndklæder og Sovepose til telt / shelters skal medbringes.
  • 1. rate (1000 kr) + evt. afbudsforsikring skal betales 3 uger fra du har modtaget bekræftelsen. Restbeløbet (2. rate) skal betales 4 uger før kursusstart.
  • Læs mere om Afbudsforsikring

 

Gatronomisk "guld" oplevelse

Faglig forkælelse