På cykel i Vestjylland
Vestjysk kultur
Japansk sværdfægtning
Vandringer i Vestjylland
På jagt i Vestjylland

PÅ JAGT I VESTJYLLAND - et jagtkursus med etik

15. - 19. november 2017

Kursusbeskrivelse:

På jagtkursus skal vi selvfølgelig på jagt i den vestjyske natur og prøve kræfter med fjordjagt i området omkring Ringkøbing Fjord; vi skal skyde bekkasiner, ænder, gæs og meget mere, og forbedre skydefærdighederne til duer fra skæve vinkler og med riflen på det helt lange hold. Og måske også riffeljagt efter kronhind …

Gennem praktik, undervisning, debat og naturoplevelser træner vi jægerhåndværk, jagtformer og færdigheder og præsenteres for ny viden. Der lægges særlig vægt på bæredygtighed - fordi, vi mener, jagt skal foregå på en måde, hvor vi kun tager det fra naturen, vi skal bruge, og giver det tilbage, vi kan. Jagten skal være lige så god i morgen, som den er i dag.

Sammen med vores helt egen og vaskeægte franske michelinkok laver vi mad, af det vi skyder; er sammen med gode jagtkammerater, får nogle nye, og fordi det er højskole, bliver vi også klogere. Emner som haglstørrelse, etik, udsætning, valg af jagthund eller noget helt femte, kan alt sammen være op til diskussion på dette jagtkursus.

Jagtkurset er en god fortsættelse for dig, der lige har fået dit jagttegn, dig der overvejer at få ét, eller dig, der er erfaren og vil være en bedre jæger. Alle kan være med - også dig uden jagttegn.

Vel mødt på Vestjyllands Højskole!
Kristoffer Brun Gram, højskolelærer og jæger
Michael Kirkegaard, viceforstander og kursusleder

Download folder

Pris pr. person

Dobbeltværelse u. bad/toilet 3850,-
Dobbeltværelse m. bad/toilet 4350,-
Eneværelse u. bad/toilet 4350,-
Eneværelse m. bad/toilet 4850,-
Sovesal / Telt 3350,-
Hjemmeboende 3350,-
   
Tillæg ved allergimad - pr. allergi  100,-
Evt afbudsforsikring  250,-
  • Linned og 2 håndklæder er inklusiv.
  • 1. rate (1000 kr) + evt. afbudsforsikring skal betales 3 uger fra du har modtaget bekræftelsen. Restbeløbet (2. rate) skal betales 4 uger før kursusstart.
  • Læs mere om Afbudsforsikring

 

Gatronomisk "guld" oplevelse

Faglig forkælelse