Fordybelse
Lær om gourmetmad og bliv en bedre kok
Fællesskab
God mad tager tid

GOURMET FRA BUNDEN - et kokkekursus for alle:

26. august - 1. september 2017

Kursusbeskrivelse:

På rejse til fremtidens middagsbord

Gourmet fra bunden er et kokkekursus, hvor der er plads til at nørde omkring den gode mad.

Vores tema er fremtidens mad. Vi arbejder med, hvordan en menu i bedste eller værste fald kan se ud om 50 år. Vi henter inspiration hos stjernekokke fra hele verden - Europa, Sydamerika, Afrika og Oceanien. I foråret havde vi besøg af otte er verdens bedste kokke på skolen, og de har givet os en masse erfaring og viden, vi skal arbejde videre med på kurset. Projektet hed Det katastrofale måltid, og det kan du læse mere om her.

Vi dykker ned i gourmetkokkenes teknikker, så du bliver i stand til at forvandle selv et simpelt måltid til en symfoni af velsmag. Vi besøger også nogle af Vestjyllands kulinariske kraftcentre og spørger, hvordan vi skal producere vores mad i fremtiden.

Vores Michelin-kok og madforsker Justine vil undervejs give dig en forklaring på de teknikker, vi bruger til at forædle råvarerne. Det ruster dig til at skabe dit eget nye smagsunivers hjemme på køkkenbordet, så gourmetmad for en ny dimension.

Kokkekurset er også en del af højskolens traditionelle liv. Der er morgensamlinger, aftenforedrag, fælles ture og inspirerende samtaler. For ikke at glemme højskolens højt præmierede økologiske guldkøkken.

Gourmet fra bunden er et kokkekursus for alle uanset din erfaring i køkkenet. Det vigtigste er interessen for fantastisk mad!

Velmødt på Vestjyllands Højskole!
Justine de Valicourt, kok og højskolelærer
Rane Baadsgaard Lange, højskolelærer
Jens Bredholt, maler og højskolelærer

Gourmet fra bunden er samtidig med Tegning & maleri, Sensommerakvarel og Gamle sange i nye klange

Download folder

Pris pr. person

Dobbeltværelse u. bad/toilet 4500,-
Dobbeltværelse m. bad/toilet 5000,-
Eneværelse u. bad/toilet 5000,-
Eneværelse m. bad/toilet 5500,-
Sovesal / Telt 3500,-
Hjemmeboende 3500,-
   
Tillæg ved allergimad - pr. allergi  100,-
Evt afbudsforsikring  250,-
  • Linned og 2 håndklæder er inklusiv.
  • 1. rate (1000 kr) + evt. afbudsforsikring skal betales 3 uger fra du har modtaget bekræftelsen. Restbeløbet (2. rate) skal betales 4 uger før kursusstart.
  • Læs mere om Afbudsforsikring

 

Gatronomisk "guld" oplevelse

Faglig forkælelse