GOURMET FRA BUNDEN - et kokkekursus for alle:

25. - 31. august 2018

Kursusbeskrivelse:

MED GRØNTSAGEN I HOVEDROLLEN

Gourmet fra bunden er et kokkekursus, hvor der er plads til at nørde omkring den gode mad.

Grøntsager har ofte birollerne i måltidet - de bliver tilbehør! Vi sætter grøntsagen i hovedrollen og udforsker den lækre, men til tider ukendte verden af grøntsager. I følge sundhedseksperter skal vi spise mere grønt og mindre kød. Alle siger; det er bæredygtigt, godt for helbredet og smagfuldt. Men hvorfor er det så, at mange - rigtig mange - stadig gerne vil have en god bøf?

Grøntsager er farverige, fulde af tekstur, sunde og smagfulde, hvilket er nogle af grundene til at mange af verdens største gourmetkokke nu i højere grad sætter fokus på grøntsager fremfor kød. Vi lader os inspirere af nogle af disse gourmetkokke, går på opdagelse i alverdens grøntsager og kigger på grøntsagernes værdier og deres smag.

Syltning og fermentering er nogle af teknikkerne vi arbejder med og bruger i lækre gourmetretter. Men vi søger også hemmeligheden bag Michel Bras’ berømte Gargouillou, tryller den bedste ratatouille frem, laver lækre supper og omdanner kål til en ret alle børn er vilde med!

Vi er en del af højskolens traditionelle liv med morgensamlinger, aftenforedrag, fælles ture og samtaler. For ikke at glemme højskolens højt præmierede økologiske “guld” køkken, som er til stor inspiration for alle - og i særdeleshed os madelskere!

Grøntsagerne stjæler rampelyset og indtager scenen - en ny bevægelse er i gang!
Gourmet fra bunden er for alle uanset niveau.

Vel mødt på Vestjyllands Højskole!
Rasmus Schmidt, kok

“Gourmet fra bunden” er samtidig med “Keramik”, “Tegning & Maleri” og “Akvarel & Tegning”

Download folder

Pris pr. person

Dobbeltværelse u. bad/toilet 4600,-
Dobbeltværelse m. bad/toilet 5100,-
Eneværelse u. bad/toilet 5100,-
Eneværelse m. bad/toilet 5600,-
Sovesal / Telt 4100,-
Hjemmeboende 4100,-
   
Tillæg ved allergimad - pr. allergi  100,-
Evt afbudsforsikring  250,-
  • Linned og 2 håndklæder er inklusiv.
  • 1. rate (1000 kr) + evt. afbudsforsikring skal betales 3 uger fra du har modtaget bekræftelsen. Restbeløbet (2. rate) skal betales 4 uger før kursusstart.
  • Læs mere om Afbudsforsikring

 

Gatronomisk "guld" oplevelse

Faglig forkælelse