FOTOKURSUS:

4. - 10. august 2018

Kursusbeskrivelse:

PORTRÆTTET OG DETS MANGE FACETTER

Et fotokursus, hvor vi med udgangspunkt i portrættet og dets mange facetter, inviterer til fotografisk fordybelse og udfoldelse!

Vi arbejder med billedets opbygning igennem motivvalg, lys, farve, komposition og dybde. Vi kigger nærmere på genrer, udtryk og tolkningsmuligheder. Det bæredygtige fotografi og undervisningen på foto tager udgangspunkt i en række helt enkle dogmer:Tilstedeværelse, ærlighed, mod og bevægelse. Vi går på opdagelse efter det billede, der skaber stemning, fortæller og vækker følelser.

Via fælles gennemgang og opbyggende diskussion bliver du støttet og vejledt henimod dit personlige billedsprog. Fotokurset afsluttes med en samlet udstilling.

Du skal medbringe eget digitalkamera og computer med tilhørende billedbehandlingsprogram. Det er ikke afgørende, hvilket kamera eller computer du har - det vigtigste er at enhederne kan arbejde sammen.

Dagene indrammes af højskoleliv med morgensamling og -sang, aftenarrangementer, udflugter og lækker økologisk mad. Sammen med højskolens øvrige kursister beskæftiger vi os på morgensamlinger og til aftenarrangementer med den kraft, vi henter fra vores folkekultur - om det er fra det hede Andalusien, Afrika eller det kolde Nord!

Vel mødt på Vestjyllands Højskole!
Frida Gregersen, kunstfotograf
Jens Bredholt, maler og højskolelærer
Else Mathiassen, fortæller og forstander

Fotokursus er samtidig med “Flamenco”, “Livets dans” og “Pileflet”

Download folder

Pris pr. person

Dobbeltværelse u. bad/toilet 5300,-
Dobbeltværelse m. bad/toilet 5800,-
Eneværelse u. bad/toilet 5800,-
Eneværelse m. bad/toilet 6300,-
Sovesal / Telt 4800,-
Hjemmeboende 4800,-
   
Tillæg ved allergimad - pr. allergi  100,-
Evt afbudsforsikring  250,-
  • Linned og 2 håndklæder er inklusiv.
  • 1. rate (1000 kr) + evt. afbudsforsikring skal betales 3 uger fra du har modtaget bekræftelsen. Restbeløbet (2. rate) skal betales 4 uger før kursusstart.
  • Læs mere om Afbudsforsikring

 

Gatronomisk "guld" oplevelse

Faglig forkælelse