EVENTYRLIG FAMILIEUGE - kreativ & legende:

21. - 27. juli 2018

Kursusbeskrivelse:

En kreativ og legende sommeruge i Vestjylland for børn og voksne, hvor flere generationer sætter sig selv i spil, både sammen og hver for sig. En eventyrlig uge med fortællinger, kreativitet og samvær i centrum.

Få rørt kroppen i naturen og i episke kampe på slagmarken igennem rollespil. Få din indre ingeniør udfordret i store samarbejds- og byggeprojekter. Brug dine hænder og fantasi i kreative værksteder. Find på grimasser i teatret og sved i dansen. Spil musik eller lær at finde alt det, der kan spises i naturen og lave fantastisk mad ud af det sammen. Syng med i et kæmpe kor for både børn og voksne. Oplev spændende foredrag, fabelagtige fortællinger og sjove teaterforestillinger.

I kan vælge mellem et eller flere aktiviteter, hvor I selv bestemmer, om det skal være som en fælles oplevelse, altså børn og voksne sammen, eller hver for sig.

Mellem alle workshops er der også tid til børnenes leg med hinanden og voksen snak. Vores økologiske “guld” køkken sørger hver dag for forkælelse med lækker mad! Det er en uge med tid til at grine, bruge kræfter og fantasi, fordybelse og udfordringer. Tid til leg og tid til samtale.

Børn fra 5 år og opefter.

Vel mødt på Vestjyllands Højskole!
Andreas Heuick Steincke, teaterlærer og kursusleder
Kristian Skov Ravn, musiklærer og højskolelærer
Og mange - mange flere……..

“Eventyrlig familieuge” er samtidig med “FABULA - fortællinger i børnehøjde”

Download folder

Pris pr. person

Dobbeltværelse u. bad/toilet 4400,-
Dobbeltværelse m. bad/toilet 4900,-
Eneværelse u. bad/toilet 4900,-
Eneværelse m. bad/toilet 5400,-
Sovesal / Telt 3900,-
Hjemmeboende 3900,-
 Børn (5-17 år) 2000,-
   
Tillæg ved allergimad - pr. allergi  100,-
Evt afbudsforsikring  250,-
  • Børnepris er baseret på en opredning.
  • Linned og 2 håndklæder er inklusiv.
  • 1. rate (1000 kr) + evt. afbudsforsikring skal betales 3 uger fra du har modtaget bekræftelsen. Restbeløbet (2. rate) skal betales 4 uger før kursusstart.
  • Læs mere om Afbudsforsikring

 

Gatronomisk "guld" oplevelse

Faglig forkælelse