Dans for 2
Orientalsk dans
Salsa - cubanske rytmer
Rituel dans
Tango
Dans så du sveder
Tango

DANS LØS - dansekursus i contemporary dance (moderne dans)

29. juli - 4. august 2017

Kursusbeskrivelse:

Alle kan danse, alle har deres unikke udtryk. Dansen kan være en åbner til at mærke livskraften, til at mærke kroppen, til at mærke dig selv, og i contemporary dance (moderne dans) er dette i fokus.

På dette dansekursus i "Dans løs" er der ingen bestemte trin eller fastlagte koreografier, du skal lære. Vi bruger principperne fra contemporary dance, også kaldet moderne dans. Dansekurset holder til i højskolens smukke runde hus og sammen tager vi ud og danser og sanser den vestjyske natur. Vi henter inspiration fra det vilde hav, den åbne hede og den gavmilde have, Forundringens Have. Fra musikken, af vinden, af rygsøjlens krumninger, af solen og af de andre danseglade...

Udover contemporary dance vil du møde forskellige andre måder at komme mere i kontakt med kroppen: Yogastræk, massage, sanseøvelser og teoretisk viden. Alt sammen er med til at hjælpe dig med at finde din egen dans, og din egen stil. Både alene og sammen med andre.

Din krop bliver forkælet af højskolens berømte økologiske køkken; der bliver tid til at boltre sig i højskolens smukke sanselige have; vi tager på tur til det voldsomme Vesterhav og til den langstrakte hede. Og i foredrag og morgensamlinger bliver du draget ind i højskolens traditionelle liv og hører om forskellige aktuelle emner i tiden.

Dansekurset "Dans løs" er en uge, hvor du på alle måder kan finde, nyde, udforske og udfordre din krops bevægelser – Dans løs er for alle med lyst til at bevæge sig.

Vel mødt på Vestjyllands Højskole!
Marie Louise S. Maegaard, danser
Michael Kirkegaard og Kristian Skov, højskolelærere

Dans løs er samtidig med Dans for 2, Læs & Skriv, Sangerens stemme og Kraftværket

Download folder

Pris pr. person

Dobbeltværelse u. bad/toilet 4150,-
Dobbeltværelse m. bad/toilet 4650,-
Eneværelse u. bad/toilet 4650,-
Eneværelse m. bad/toilet 5150,-
Sovesal / Telt 3650,-
Hjemmeboende 3650,-
   
Tillæg ved allergimad - pr. allergi  100,-
Evt afbudsforsikring  250,-
  • Linned og 2 håndklæder er inklusiv.
  • 1. rate (1000 kr) + evt. afbudsforsikring skal betales 3 uger fra du har modtaget bekræftelsen. Restbeløbet (2. rate) skal betales 4 uger før kursusstart.
  • Læs mere om Afbudsforsikring

 

Gatronomisk "guld" oplevelse

Faglig forkælelse