Dans for 2:

28. juli - 3. august 2018

Kursusbeskrivelse:

FYR OP UNDER DANSEGULVET!

Lær at føre, blive ført, og lad musikken forføre dig ud på dansegulvet. Vestjyllands Højskole forvandles til et “Ballroom” med undervisning i “Dans for 2”.

Undervisningen drejer sig om kommunikation og kontakt mellem danserne. At føre og blive ført. Vi låner trin og tricks fra de forskellige festdanse: Tango, salsa eller quickstep, så manden kan fyre op under partneren, og vi sammen kan fyre op under dansegulvet - og hinanden.

Gennem workshops i Rock, Merengue, Salsa, Slowfox, Vals, Quickstep og Tango lærer du de muligheder for trin, stil, rytme og føring, som de forskellige danse giver. Derudover er der teoretiske oplæg om dans.

Ugen er også fyldt med det traditionelle højskoleliv med morgensamlinger, sang, foredrag, diskussion, refleksion over dansen og god stemning omkring højskolens berømte måltider lavet at det økologiske guld-præmierede køkken. Aftenerne vil selvfølgelig også byde på fest og dans i “Vestjysk Ballroom” med levende lys og svingende musik.

“Dans for 2” er for begyndere, let øvede og erfarne dansere. I kan komme som par eller alene, der vil være masser af dansepartnere, og vi sørger for ligelig fordeling af kønnene.

Vel mødt på Vestjyllands Højskole!
René Clausen, danser og danseunderviser
Stine Kjær Jensen, danser og danseunderviser
Michael Kirkegaard, danser, højskolelærer og kursusleder


“Dans for 2” er samtidig med “Sangerens stemme”, “Syng af hjertens lyst” og “Kraftværk”

Download folder

Pris pr. person

Dobbeltværelse u. bad/toilet 4500,-
Dobbeltværelse m. bad/toilet 5000,-
Eneværelse u. bad/toilet 5000,-
Eneværelse m. bad/toilet 5500,-
Sovesal / Telt 4000,-
Hjemmeboende 4000,-
   
Tillæg ved allergimad - pr. allergi  100,-
Evt afbudsforsikring  250,-
  • Linned og 2 håndklæder er inklusiv.
  • 1. rate (1000 kr) + evt. afbudsforsikring skal betales 3 uger fra du har modtaget bekræftelsen. Restbeløbet (2. rate) skal betales 4 uger før kursusstart.
  • Læs mere om Afbudsforsikring

 

Gatronomisk "guld" oplevelse

Faglig forkælelse